Revista PCB – Numarul 1/2010

Revista PCB - Numarul 1/2010Pipa Club Bucureşti are placerea sa va anunte aparitia primului numar al revistei clubului. Iata si editorialul acestei reviste semnat de Molia:

Aceasta brosura este, speram, prima dintr-o serie de publicatii informative periodice referitoare în principal la pipe tutunuri, accesorii, pipari si actul de a fuma pipa. În spatele publicatiei se afla Pipa Club Bucuresti si Docnet, unul dintre putinii distribuitori de tobacciana deînalta calitate pe teritoriul Romaniei.

Pana acum, în limita posibilitatilor, ambele parti au încercat sa educe fumatorul roman, cu un succes limitat. Colaborarea noastra a avut si are de suferit din cauza birocratiei si legislatiei care vizeaza aceasta nisa, însa ne pastram optimismul ca publicul nostru doreste o piata satisfacatoare si ca putem contribui la dezvoltarea acestei piete. Ziua Internationala a Piparilor din 2010 ne-a împrospatat entuziasmul si am decis sa debutam în sfarsit pe hartie, suport mai pretentios fata de noi, dar cu potential mai mare.

Revista PCB - Numarul 1/2010

Demn de notat este ca aveti în mâini prima publicatie dedicata integral acestei teme scrisa în limba româna. Marturisim ca vrem cumparatori informati din motive egoiste, anume o piata evoluata fortat, la cererea clientilor. Oferta actuala este relativ modesta, scuza principala fiind publicul tinta îngust. Reprezentantul unui distribuitor de tobacciana (tutun si accesorii legate de consumul tutunului) concurent descria într-o fraza situatia pe care ne zbatem sa o schimbam: “Ne sustinem activitatea din multe cadouri si de dragul unui numar mic de cunoscatori, sperând ca situatia sa se inverseze în timp.“

In urmatoarele pagini veti gasi cunostinte elementare, urmând sa evoluam spre cunostinte mai specifice odata cu necesitatile publicului larg. Imi permit sa recomand aceasta lectura atât piparilor experimentati
pentru a îsi împrospata si completa cunostintele, cât si celor care abia acum pasesc în aceasta lume plina de istorie, controverse, diversitate, arta si relaxare.

Va invitam sa savurati alaturi de noi “fum rece!”

Descarcati versiunea electronica.